top of page

Wie is Propeller?

Hoi! Ik ben Paul. Ik ben van kleins af aan al een echte verzamelaar. Ik hou van eerlijke, karaktervolle spullen met een eigen verhaal. Wat begonnen is als het verzamelen van oude meubels in de schuur van mijn ouders, is nu uitgegroeid tot mijn passie en beroep.

6 jaar geleden ontmoette ik mijn vriendin met wie ik die passie deel, en zo startten wij samen ‘Propeller’ op. Sigrid zorgt voor de foto's en de website, terwijl ik elke dag op schattenjacht ga, de meubels restaureer en tevens ook het klantencontact onderhou. 

Onze visie

In een wereld waar massaproductie steeds meer de markt overneemt, worden wij eerder intens gelukkig van ons te omringen met duurzame, unieke objecten met elk hun eigen verhaal en verleden. Ons einddoel is dan ook om deze een nieuwe, warme thuis te geven. 

Elk meubel wordt bij ons zorgvuldig uitgekozen en wij kopen enkel items die we zelf ook mooi vinden. Onze meubels hoeven niet perfect te zijn, we houden wel van dat 'ruwe kantje'. Toch is het altijd hartverwarmend om een meubel te zien heropleven na een nieuw stofje, een goeie poetsbeurt en wat extra liefde. 

Paul Hectors antiek vintage industrieel handelaar
bottom of page