top of page

Info.

Ophalen​

Alle voorwerpen kunnen opgehaald worden in onze magazijn in Ossendrecht. Wij werken enkel op afspraak. Wil je graag eens een kijkje komen nemen? Geef ons dan een belletje of stuur ons dan een berichtje via het contactformulier.

Leveren​

Wij bezorgen al onze meubelen zowel in Nederland als in België.  De levering gebeurt per koerier, wij zorgen ervoor dat uw aangekochte item zorgvuldig aan de koerier wordt overgedragen. De koerier neemt geen betalingen voor ons in ontvangst. Daarom vragen we bij leveringen een betaling vooraf. De prijs voor een levering verschilt per afmeting, gewicht en de afstand van een bezorging. Twijfel niet om bij ons te informeren wat een bezorging zou kosten. Stuur gerust een berichtje dan overleggen we de situatie en zoeken we naar de best mogelijke optie. Dit is geheel vrijblijvend. 

Verzenden

Kleinere voorwerpen kunnen ook worden opgestuurd mits een bijkomende verzendingskost. Deze is afhankelijk van het gewicht en de locatie. 

Reserveren

Wanneer je interesse hebt in een bepaald object maar je graag eerst een kijkje wilt komen nemen, dan kunnen we deze even voor je in optie zetten. Items kunnen worden gereserveerd voor bezichtiging of afhaling bij het maken van een afspraak binnen één week. De reservatie is geldig vanaf het moment dat er een afspraak is gemaakt. Bij langere reservaties vragen we een betaling vooraf. De maximale periode voor een reservatie is 4 weken.

 

 

bottom of page